Bútorok - Gyerekbútorok

Ezen az oldalon a Skill Trade Kft. nagykonyhai gépei és megoldásai közül Bútorok kategórián belül a Gyerekbútorok alkategória termékeit és kiegészítőit láthatja. 9 féle különböző nagykonyhai termék közül válogathat.

NARDI ALADINO állítható gyermek asztal kék színben

9 277 Ft + ÁFA

NARDI ALADINO állítható gyermek asztal lila színben

9 277 Ft + ÁFA

NARDI ALADINO állítható gyermek asztal lime zöld színben

9 277 Ft + ÁFA

NARDI ALADINO állítható gyermek asztal piros színben

9 277 Ft + ÁFA

NARDI ARIEL gyermek kerti szék kék színben

1 953 Ft + ÁFA

NARDI ARIEL gyermek kerti szék lila színben

1 953 Ft + ÁFA

NARDI ARIEL gyermek kerti szék lime zöld színben

1 953 Ft + ÁFA

NARDI ARIEL gyermek kerti szék piros színben

1 953 Ft + ÁFA

NARDI műgyanta tisztítószer, 0,5 liter

1 393 Ft + ÁFA

Nincs találat.

Gyerekbútorok

A Gyerekbútorokat a Bútorok kategóriába soroljuk. A kiváló minőségű gyerekbútorokat nagyon kedvező áron lehet megvásárolni, ugyanúgy, mint a többi kínálatunkban szereplő bútort – Fotelek, Zsúrkocsik, Kerti padok, Asztalok, Rozsdamentes bútorok, Székek, Kanapék, Asztallapok, Napozóágyak és Asztalbázisok. Webshopos megrendelés esetében 5% kedvezményt adunk a termékek listaárából.

A gyerekbútorok kategóriában csak NARDI termékeket találunk. Az olaszországi cég kitűnő minőségű kültéri és beltéri bútorokat tervez és gyárt magán és vendéglátóipari felhasználók részére. Mindegyik bútor készítésekor azt tartják szem előtt, hogy a fogyasztó közérzete és kényelme zavartalan és gondtalan lehessen.

A gyerekbútorok kategóriában asztalokat és székeket találunk a kicsik számára. Minden termék többféle színkombinációban található meg a kínálatunkban. A kiváló minőségű kültéri ARIEL székek polipropilénből üvegszál erősítéssel készülnek, csúszásgátlóval ellátott lábakkal rendelkeznek és könnyen tisztíthatók. Könnyedén alá tudjuk csúsztatni a hozzá tartozó ALADINO állítható gyerek asztal alá.

A vendéglátóipari berendezések alkatrész ellátása

A Skill-Trade Kft. a legtöbb vendéglátóipari berendezéshez folyamatosan biztosít alkatrész ellátást. Ha utánpótlás vagy esetleg más méret érdekelné az edényekből, vagy olyan alkatrészre lenne szüksége már meglévő nagykonyhai eszközeihez, amelyet nem talál meg webáruházunkban, kérjük forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz!

A Skill-Trade nagykonyhai és vendéglátóipari berendezéseinek javítása, szervizelése

Az edények, és a vendéglátóipari berendezések értékesítése mellett A Skill-Trade Kft. szervizes szolgáltatást is biztosít ügyfelei számára. Meghibásodás vagy probléma esetén a cég telephelyén működő szakszervizünk, illetve az országosan kiépített szervizhálózatunk végzi el a garanciális, illetve a garancián túli javításokat és az alkatrészek cseréjét.