Bútorok - Asztallapok

Ezen az oldalon a Skill Trade Kft. nagykonyhai gépei és megoldásai közül Bútorok kategórián belül az Asztallapok alkategória termékeit és kiegészítőit láthatja. A szűrők segítségével tovább szűkítheti az itt látható 137 féle nagykonyhai terméket

A lista szűkítéséhez :

NARDI DURELTOP 70x70 cm asztallap antracit szürke színben

17 457 Ft + ÁFA

NARDI DURELTOP 70x70 cm asztallap fehér színben

17 457 Ft + ÁFA

NARDI DURELTOP 70x70 cm asztallap galamb szürke színben

17 457 Ft + ÁFA

NARDI DURELTOP 70x70 cm asztallap kávé barna színben

17 457 Ft + ÁFA

NARDI DURELTOP 70x70 cm asztallap szürke színben

17 457 Ft + ÁFA

NARDI DURELTOP 80x80 cm asztallap antracit szürke színben

24 130 Ft + ÁFA

NARDI DURELTOP 80x80 cm asztallap fehér színben

24 130 Ft + ÁFA

NARDI DURELTOP 80x80 cm asztallap galamb szürke színben

24 130 Ft + ÁFA

NARDI DURELTOP 80x80 cm asztallap kávé barna színben

24 130 Ft + ÁFA

NARDI DURELTOP 80x80 cm asztallap szürke színben

24 130 Ft + ÁFA

NARDI HPL 110x70 cm asztallap fehér színben

58 270 Ft + ÁFA

NARDI HPL 110x70 cm asztallap szürke színben

58 270 Ft + ÁFA

NARDI HPL 120x80 cm asztallap fehér színben

68 280 Ft + ÁFA

NARDI HPL 120x80 cm asztallap szürke színben

68 280 Ft + ÁFA

NARDI HPL 60 cm, kör alakú asztallap agave zöld színben

22 847 Ft + ÁFA

NARDI HPL 60 cm, kör alakú asztallap antracit szürke színben

25 542 Ft + ÁFA

NARDI HPL 60 cm, kör alakú asztallap beton szürke színben

25 542 Ft + ÁFA

NARDI HPL 60 cm, kör alakú asztallap corten barna színben

25 542 Ft + ÁFA


Nincs találat.

Asztallapok

Az Asztallapokat a Bútorok kategóriába soroljuk. A kiemelkedő minőségű asztallapokat szintén olyan kedvező áron lehet beszerezni, mint a többi bútort a kínálatunkból – Fotelek, Asztalbázisok, Asztalok, Gyerekbútorok, Napozóágyak, Kerti padok, Székek, Kanapék, Zsúrkocsik és Rozsdamentes bútorok. Webshopos vásárlás esetén 5% kedvezményt biztosítunk a termékek listaárából.

Az asztallapok kategóriában az olaszországi NARDI termékeit lehet megtalálni. A cég kiváló minőségű beltéri és kültéri bútorokat tervez és gyárt magán és vendéglátóipari felhasználók részére is.

Az asztallapokat típusuk szerint a következőképpen csoportosíthatjuk: DURELTOP asztallapok, HPL asztallapok, WEZALIT-TOPALIT asztallapok.

A DURELTOP asztallapok költségkímélők, kiváló kopás -és hőálló tulajdonsággal bírnak, ellenállnak a legkülönbözőbb időjárási hatásoknak, az UV sugárzással és a hővel szemben is ellenállók, kifejezetten vendéglátóipari igénybevételre lettek kitalálva, a külső üvegszál erősítéses polipropilén héj egy galvanizált acél lapot takar, és ennek köszönhető az asztallap teherviselése.

A HPL asztallapok az egyik legjobb dekoritlemez fajtájú asztallapok, kitűnő a kopásállóságuk (erre bizonyíték, hogy ez a fő alapanyaga a konyhai munkalapoknak, asztallapoknak), kültéri vagy beltéri használatra is alkalmasak, felületük teljesen vízálló, karcállóságuk pedig kiváló.

A WEZALIT-TOPALIT asztallapok speciális, nagy sűrűségű alapanyagból készülnek, kültéri vagy beltéri használatra egyaránt alkalmasak, strapabírók, ellenállnak az időjárási hatásoknak, a karcolásoknak, valamint az UV sugárzással és a hővel szemben is ellenállók és könnyen tisztíthatók.

A vendéglátóipari berendezések alkatrész ellátása

A Skill-Trade Kft. a legtöbb vendéglátóipari berendezéshez folyamatosan biztosít alkatrész ellátást. Ha utánpótlás vagy esetleg más méret érdekelné az edényekből, vagy olyan alkatrészre lenne szüksége már meglévő nagykonyhai eszközeihez, amelyet nem talál meg webáruházunkban, kérjük forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz!

A Skill-Trade nagykonyhai és vendéglátóipari berendezéseinek javítása, szervizelése

Az edények, és a vendéglátóipari berendezések értékesítése mellett A Skill-Trade Kft. szervizes szolgáltatást is biztosít ügyfelei számára. Meghibásodás vagy probléma esetén a cég telephelyén működő szakszervizünk, illetve az országosan kiépített szervizhálózatunk végzi el a garanciális, illetve a garancián túli javításokat és az alkatrészek cseréjét.